GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » 18 matchen in de Premier League deze week

18 matchen in de Premier League deze week

by ID221414_Wordpress

De Prem hervat met een midweekspeeldag en een weekendspeeldag. We nemen de dubbele affiche van enkele clubs onder de loep:

MANCHESTER CITY: tegen Brentford en Norwich

In de Premier League is City al 13 matchen ongeslagen. Ze kunnen er 15 van maken, want Brentford en Norwich zijn geen hoogvliegers. De Bees pakten 0/12 en zakten weg in de rangschikking na een goede start. De heenmatch eindigde op 0-1 voor City. Norwich is uit het dal aan het kruipen. Na een zes op zes staat het nu niet meer op een degradatieplaats, en in de FA Cup schakelden ze Charlton en Wolves uit. Maar de laatste twee duels tussen Norwich en City eindigden allebei op 5-0 voor de Citizens. En in de 13 duels die ze in de Premier League uitvochten, won Norwich maar één keer.

LIVERPOOL: tegen Leicester City en Burnley

De Foxes beleven geen geweldig seizoen, maar ze wonnen de laatste twee Premier League-duels met Liverpool. De Reds zijn dit seizoen in de competitie ongeslagen op Anfield en is nu al 7 matchen op rij ongeslagen. Leicester kon in hun jongste 11 bezoekjes aan Anfield niet winnen. Het is nog te zien in welke vorm AFCON-finalisten Salah en Mané terugkomen bij Liverpool. Burnley ten slotte wacht al 10 matchen op een overwinning, maar het haalde nu Wout Weghorst binnen om hun aanval (slechts 3 goals in hun laatste 8 matchen) te versterken.

NEWCASTLE UNITED: tegen Everton en Aston Villa

De Magpies komen versterkt uit de winterstop (met aanwinsten Chris Wood, Kieran Trippier, Bruno Guimaraes en Matt Targett) en hopen dat ze stilaan de nodige punten kunnen oogsten. Ze staan immers al bijna het hele seizoen in de rode zone. Newcastle verloor maar één keer in hun laatste zes matchen tegen Everton. Het Everton van Frank Lampard won wel tweemaal in de FA Cup, maar won slechts één keer in hun dertien laatste Premier League-matchen. Aston Villa is erg wisselvallig dit seizoen. Het speelde slechts twee keer gelijk in 21 matchen. Het won wel de heenmatch tegen Newcastle met 2-0.

Bekijk hier alle matchen van de Premier League.