GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Alweer toppers in de Bundesliga!

Alweer toppers in de Bundesliga!

by ID221414_Wordpress

Bovenin de Bundesliga is het gezellig en spannend: Union is verrassende leider, met twee punten voorsprong op het kleine Freiburg. Daarna komen pas de gevestigde waarden. Wat wordt het na dit weekend?

Union Berlin – Borussia Dortmund

De leider ontvangt nummer 4. Borussia sleepte tegen Bayern nog een draw uit de brand na een 0-2-achterstand. Union speelde eerder ook al gelijk tegen Bayern en won van Leipzig en Köln. De mannen uit Berlijn pakten thuis 10/12 dit seizoen maar verloren de laatste drie confrontaties met Dortmund. De vorige zes edities van deze affiche leverde altijd spektakel op: er vielen maar liefst 23 goals! Dit seizoen heeft Union de beste defensie van de reeks met slechts 6 tegengoals.

Bayern München – SC Freiburg

In de laatste 30 confrontaties kon Freiburg maar één keer winnen van Bayern. In de voorbije zes ontmoetingen scoorden Bayern zelfs minstens tweemaal. München verloor nog geen enkele keer in eigen stadion, maar Freiburg pakte ook al 11 op 15 in hun uitmatchen. De Rekordmeister heeft wel weer de beste aanval van de Bundesliga, met maar liefst 25 goals in 9 matchen.

Stuttgart – Bochum

Op zaterdag wordt een degradatietopper gespeeld: de voorlaatste ontvangt de laatste. Uiteraard hebben beide teams een probleem in de aanval: geen van beide komt tot meer dan één goal per match. Bochum heeft daarbij de slechtste defensie, met al 23 tegendoelpunten. Ze pakten dit weekend pas hun eerste overwinning (3-0 tegen Frankfurt!). Stuttgart is de enige Bundesligaclub die nog niet kon winnen dit seizoen. In de laatste dertig ontmoetingen met Stuttgart kon Bochum slechts drie keer winnen, en in eigen huis is Stuttgart al 17 duels tegen Bochum ongeslagen.

Bekijk alle Bundesliga-matchen hier!