GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Barça – Bayern en andere topaffiches

Barça – Bayern en andere topaffiches

by ID221414_Wordpress

Op speeldag vijf wordt de groepsfase van het kampioenenbal echt in een definitieve plooi gelegd.

 

Borussia Dortmund – Manchester City

City is al geplaatst maar voor de groepswinst heeft het nog de scalp van Dortmund nodig. De geel-zwarten moeten zelf ook punten pakken om te vermijden dat Sevilla of Kopenhagen hen nog kan inhalen in de race om de tweede plaats. City won de laatste drie ontmoetingen met Borussia. Bellingham scoorde vier keer in vier matchen voor Dortmund, Haaland maakte er vijf in drie CL-matchen.

 

PSG – Maccabi Haifa 

Maccabi Haifa, met ex-JPL-spelers Batubinsika en Seck, verraste Juventus op de vorige speeldag. Het heeft daardoor zelf nog zicht op de derde stek. PSG speelde zelf tweemaal gelijk tegen Benfica en is in totaal al 30 matchen ongeslagen. Maccabi staat te blinken met 9/9.

 

Ajax – Liverpool 

Laatste kans voor Ajax? De Amsterdammers hebben zes op zes nodig en dan moet Liverpool op de laatste speeldag ook stevig verliezen van het al geplaatste Napoli. De Reds wonnen hun laatste drie duels met Ajax en scoorden 12 goals in vier CL-matchen. De Ajax-goalie moest zich al 12 keer omdraaien in de Champions League.

 

Barcelona – Bayern München 

Een Europese klassieker die altijd goals oplevert! In de tien laatste competitieve wedstrijden die ze uitvochten sinds 2009, vielen er 39 doelpunten. Barcelona won maar twee van die matchen. De blaugrana moeten nu absoluut winnen om nog uitzicht te behouden op een plaatsje in de knock-outs van de Champions League.

 

Napoli – Rangers 

Zeventien gescoorde goals, vier geïncasseerd en al zeker van de volgende ronde. Dat is het bilan van Napoli na vier speeldagen. De Napolitanen wonnen de heenmatch 0-3 op Ibrox. Napoli won nu al 11 matchen op rij en is 25 matchen ongeslagen.

 

Bekijk alle matchen hier.