GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Bekerfinale in België en andere landen!

Bekerfinale in België en andere landen!

by ID221414_Wordpress

In België en Nederland staat dit weekend de bekerfinale op het programma. En in de FA Cup en Coppa Italia zijn we aan de halve finales toe!

Croky Cup-finale: AA Gent – Anderlecht

Het is al 9 confrontaties geleden dat Anderlecht nog eens kon winnen van Gent. De Buffalo’s zijn al negen matchen ongeslagen in de competitie en wonnen in maart nog van RSCA. Hoe dan ook is het een confrontatie tussen twee teams in vorm. Gent scoorde de jongste vijf competitiematchen gemiddeld 2x/match, Anderlecht zelfs 3x/match!

Finale KNVB Beker: PSV Eindhoven – Ajax

Deze teams ontmoetten elkaar al drie keer dit seizoen: Ajax won tweemaal, PSV veroverde alleen de Johan Cruijff Schaal. Meteen de enige keer in de laatste 10 duels dat PSV wist te winnen van Ajax. Maar momenteel is PSV al 15 matchen ongeslagen in alle competities!

FA Cup:

Manchester City – Liverpool

Misschien zijn dit wel de twee beste clubs ter wereld op dit moment, maar nu kijken ze elkaar in de ogen in de halve finale van de FA Cup. De vorige twee duels (waarvan de laatste afgelopen weekend werd gespeeld) eindigden op 2-2. Liverpool wist maar één keer te winnen in de laatste 9 confrontaties met City.

Chelsea – Crystal Palace

Chelsea is zeker de favoriet in deze Londense derby, maar Palace verloor slechts één van de acht laatste partijen. Chelsea won de negen laatste duels met Palace! Romelu Lukaku scoorde al drie goals in vier FA Cup-matchen.

Coppa Italia:

Inter – Milan

Milan is al 12 matchen ongeslagen, Inter 8 matchen. In de Serie A hebben de rivalen al enkele malen haasje-over gedaan. Milan won slechts 2 keer in de laatste 11 ontmoetingen met Inter.

Juventus – Fiorentina

Op speeldag 11 stond Juve nog op plaats 9, ondertussen zijn ze de top-4 van de Serie A al ingedoken. Maar de Coppa Italia is natuurlijk iets helemaal anders! De Oude Dame won de heenwedstrijd met 0-1. La Viola won slechts één van de laatste 10 duels met Juve.