GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Belangrijke matchen in Duitsland!

Belangrijke matchen in Duitsland!

by ID221414_Wordpress

In de 2. Bundesliga eindigden de drie grootste traditieclubs uiteindelijk toch nog in de top-3. Schalke en Werder Bremen promoveren rechtstreeks, Hamburger SV moet nog een barragematch spelen. En de tegenstander is zowaar ook een traditieclub: Hertha BSC!

Bundesliga Play-Off: Hertha BSC – Hamburger SV

De vorm van beide clubs is natuurlijk omgekeerd evenredig. HSV won haar vijf laatste competitieduels en werd pas in de halve finale van de DFB Pokal uitgeschakeld, door Freiburg. Hertha BSC won in 2022 slechts 3 matchen van de 18 gespeelde partijen. Ze hielden slechts zesmaal de nul in de Bundesliga, terwijl HSV de beste defensie van de 2. Bundesliga had.

Finale DFB Pokal: SC Freiburg – RB Leipzig

Geen klassieke topclubs in de Duitse bekerfinale, maar wel Freiburg en Leipzig!

Leipzig speelde al twee bekerfinales in vorige drie seizoenen maar verloor die telkens (van Bayern in 2019 en van Dortmund in 2021). Freiburg liet met een zesde plaats in de Bundesliga hun op één na beste eindresultaat ooit noteren. In de DFB Pokal was het nog nooit succesvol. Ze staan voor het eerst in de finale. In de competitie werd het tweemaal een draw tussen deze teams dit seizoen, maar Leipzig is zeker de favoriet. Leipzig had de beste defensie van de Bundesliga, maar Freiburg incasseerde nog maar één tegengoal in vijf bekermatchen.

Volg de matchen live op NapoleonTV!