GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Belgen op de internationale tenniscourts

Belgen op de internationale tenniscourts

by ID221414_Wordpress

Goffin, Gille, Flipkens, Zimmermann, en vele andere tennisbelgen spelen deze week in tennistoernooien op drie verschillende continenten!

ATP Firenze

David Goffin – Francesco Passaro

Goffin (ATP-58) is nog steeds op zoek naar zijn beste vorm. Van de voorbije zeven wedstrijden won hij er wel vier. De Italiaan Passaro (ATP-126) haalde op het ATP-toernooi van Como nog de finale.

Granollers & Zeballos – Gille & Martin

De Spanjaard en de Argentijn behoren tot de top-12 van het herendubbelspel, dus makkelijk zullen Gille & Martin het niet hebben. Het is de eerste keer dat ze in duo spelen.

ATP Gijon

WTA Cluj-Napoca

Flipkens & Siegemund – Barnett & Nicholls

Flipkens (WTADubbel-37) & Siegemund (WTADubbel-33) traden vorige week voor het eerst samen aan, wat hen twee overwinningen en een halve finale in Ostrava opleverde. De Britse tegenstanders Barnett (WTADubbel-63) & Nicholls (WTADubbel-67) wonnen in augustus de toernooien van Granby én Grodzisk!

WTA San Diego

Chan & Hradecka – Kichenok & Zimmermann

Gelijke odds voor dit duel, al heeft het duo Chan-Hradecka iets meer ervaring. Van de vier speelsters op het veld heeft Zimmermann wel de beste track record: ze won de helft van haar laatste 39 wedstrijden.

Challenger Fairfield

Challenger Ismaning

Quentin Halys – Michael Geerts

Een hele uitdaging voor onze landgenoot Geerts (ATP-267). In juli was hij nog goed voor een halve finale op het Challengertoernooi van Segovia, maar daarna won hij maar één van zijn acht wedstrijden. In april verloor Geerts al eens van Halys (ATP-78).

Challenger Rio de Janeiro

Challenger Saint-Tropez

Challenger Seoul

Kimmer Coppejans – Tung-Lin Wu

Coppejans (ATP-203) won vorige maand het Challengertoernooi in Toulouse, maar sindsdien verloor hij drie van zijn vijf wedstrijden. Zijn tegenstander Tung-Lin Wu (ATP-207) overleefde recent telkens twee rondes in Seoul, Washington en Orlando.