GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Beslissende Playoffs in Nederland

Beslissende Playoffs in Nederland

by ID221414_Wordpress

In Nederland worden playoffs gehouden voor het laatste Europese ticket én voor de promotie naar de Eredivisie.

Eerste Divisie Play-Off

FC Volendam en FC Emmen zijn al zeker van promotie. ADO Den Haag, FC Eindhoven en Excelsior Rotterdam zijn de Eerstedivisionisten die nog strijden om promotie. Heracles Almelo verdedigt als Eredivisionist haar plaats op het hoogste niveau.

ADO Den Haag – FC Eindhoven

In de competitie pakte ADO 4/6 tegen Eindhoven. De Hagenezen knikkerden NAC al uit de playoffs, Eindhoven schakelde De Graafschap uit. Den Haag is al 7 thuismatchen ongeslagen, terwijl Eindhoven al 10 uitmatchen op rij niet verloor. Spannend!

Excelsior Rotterdam – Heracles Almelo

Excelsior kan na drie seizoenen Eerste Divisie weer naar het hoogste niveau promoveren, maar dan moet het voorbij Heracles, dat al 15 seizoenen onafgebroken in de Eredivisie speelt. Sinds 26 maart won Excelsior wel maar één match. Heracles won 2 van hun laatste 7 partijen.

Eredivisie Play-Off

Vier teams strijden nog om het laatste Europa Conference League ticket.

SC Heerenveen – AZ Alkmaar

Nummer 8, Heerenveen, is de underdog tegen nummer 5. AZ Won de laatste vijf duels van Heerenveen. Maar AZ hield slechts vier keer de nul dit seizoen, dus er liggen wel kansen voor de thuisploeg.

FC Utrecht – Vitesse

Het is al vijf duels geleden dat Utrecht nog eens wist te winnen van Vitesse. Lois Openda maakte 18 goals voor Vitesse en eindigde zo als tweede in de topschuttersstand.