GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Beslissende speeldag in de Serie A?

Beslissende speeldag in de Serie A?

by ID221414_Wordpress

Bovenaan vechten Milan en Inter het nog steeds uit voor de Scudetto. Bij een misstap van de nerazzuri en winst van de rossoneri zijn die laatste voor het eerst sinds 2011 kampioen. Dat zou trouwens 14e landstitel van Zlatan Ibrahimovic zijn, sinds zijn debuut in 1999.

Napoli – Genoa

Het Genoa van Alexander Blessin en Zinho Vanhesuden heeft nog twee kansen om een 16e seizoen op rij in de Serie A te blijven. Maar Genoa won wel maar één keer in hun laatste 19 ontmoetingen met Napoli en bovendien hebben ze ruimschoots de zwakste aanval (27 goals in 36 matchen) van de reeks…

Milan – Atalanta

Na een kwakkelperiode pakte Milan nu 12/12 in de Serie A. Atalanta tuimelde recent wel uit de top-6 en wil er nu alles aan doen om alsnog vijfde of zesde te worden en op die manier Europees voetbal af te dwingen. Vreemde stat: het is al van 2014 (of zeven wedstrijden) geleden dat Milan thuis kon winnen van Atalanta!

Cagliari – Inter

De degradatiekandidaat pakte 4 op 27 en maakt weinig kans tegen Inter. De Milanezen hebben de beste verdediging (31 tegengoals) en beste aanval (78 goals). Ze scoorden in 33 van hun 36 Serie A-matchen tot dusver, terwijl Cagliari nog maar twee (!) keer de nul kon houden dit seizoen!

Bekijk hier alle matchen in de Serie A.