GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Beslissing valt over 2 van de laatste 3 Europese WK-plaatsjes!

Beslissing valt over 2 van de laatste 3 Europese WK-plaatsjes!

by ID221414_Wordpress

De laatste plaats wordt pas in juni beslist. Dan nemen Schotland en Oekraïne het tegen elkaar op in een halve finale, waarvan de winnaar nog een beslissende barragematch speelt tegen Wales.

De andere twee plaatsjes worden deze week ingevuld. Dit zijn de twee finales:

Polen – Zweden

Deze twee landen speelden al zes keer tegen elkaar sinds 1999. Zweden won élke keer! Polen oefende tegen Schotland maar bleef steken op een draw. Zweden verkeert ook niet in briljante vorm: het verloor twee van haar laatste drie matchen. Op het EK won Zweden met 3-2 van Polen in de groepsfase. Polen scoorde trouwens al 17 matchen op rij! Zweden hield dan weer 9x de nul in hun laatste 17 partijen. Extra pigment: de kans bestaat dat we een clash zien tussen Ibrahimovic en Lewandowski.

Portugal – Noord-Macedonië

De Noord-Macedoniërs schakelden verrassend Europees Kampioen Italië uit en staan nu voor een nieuwe grote uitdaging: Portugal, de Europees Kampioen van 2016. Noord-Macedonië speelde al twee keer van Portugal en kon nog niet scoren, laat staan winnen. Aan de andere kant zijn ze al vijf uitmatchen ongeslagen en pakten ze 9/9, terwijl Portugal slechts 4/9 sprokkelde.