GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Conference League: Anderlecht en Antwerp komen vanavond in actie

Conference League: Anderlecht en Antwerp komen vanavond in actie

by ID221414_Wordpress

Het zijn drukke dagen voor de teams die Europese voorrondes spelen. In de Conference League verdedigen Anderlecht en Antwerp de Belgische eer.

Paide Linnameeskond – Anderlecht

Als nummer drie van de competitie komt Anderlecht pas in deze voorronde in actie. De tegenstander van Paars-Wit heeft dan weer al vier wedstrijden op de teller. Het Estse Paide Linnameeskond had in beide rondes strafschoppen nodig. In de eerste ronde versloeg het Dinamo Tbilisi en vorige week rekende het af met Ararat-Armenia.

Paide Linnameeskond scoorde al vier keer en kreeg eveveel doelpunten tegen. Maar in de laaste twee wedstrijden werd het telkens 0-0. Kan Anderlecht winnen in Estland?

Lillestrøm – Royal Antwerp FC

Antwerp zette in de vorige rond FC Drita opzij. Na een scoreloos gelijkspel in het Bosuilstadion ging de Great Old met 0-2 winnen in Kosovo. Lillestrøm rekende dan weer af met het Finse SJK. In Finland won Lillestrøm met 0-1, in de terugwestrijd werd het 5-2 voor de Noren. 

Lillestrøm weet de weg naar doel duidelijk te vinden, maar Antwerp kan dan weer rekenen op een sterke defensie. Het team van coach Mark Van Bommel kreeg in vier wedstrijden nog geen enkel tegendoelpunt binnen. Wat kan het nummer vier van België tegen het nummer vier van Noorwegen?