GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » CS:GO: hoe staat het in seizoen 15 van de ESL Pro League?

CS:GO: hoe staat het in seizoen 15 van de ESL Pro League?

by ID221414_Wordpress

De ESL Pro League is de grootste CS:GO-competitie ter wereld. 34 teams van over de hele wereld doorlopen de drie fases van de competitie, op jacht naar de prijzenpot van 175.000 USD voor de winnaar.

Momenteel zijn we aanbeland in de tweede fase: de groepsronde. Daarin nemen nog 24 teams deel in vier groepen van zes. De groepswinnaars gaan naar de kwartfinale, de tweedes en derdes gaan naar de play-offs (derde fase).

Entropiq (Groep A) en Ence (Groep B) plaatsten zich al voor de kwartfinale. FURIA Esports, FaZe Clan, Ninjas in Pyjamas en Fnatic gaan naar de play-offs.

Vanaf woensdag begint de pret in Groep C. Woensdag kan je drie matchen volgen:

Players (internationale vlag) – Party Astronauts (Canada)

Players (de verderzetting van Gambit) is de topfavoriet voor dit duel. Ze wonnen 10 van hun 13 laatste matchen. Maar ook Party Astronauts zijn in vorm. Ze wonnen 9 van hun 10 laatste partijen in de ESEA Premier Division Noord-Amerika!

Godsent (Brazilië) – Movistar Riders (Spanje)

Movistar Riders was een van de winnaars van de eerste fase en dwong zo haar plaats af in de groepsronde. De verliezende finalist in de Conference-finale was… Godsent! De Brazilianen grepen nog hun laatste kans via de lower bracket en kwamen zo in groepsronde terecht. Movistar Riders wonnen de laatste drie wedstrijden tegen Godsent.

Team Liquid (USA) – BIG (Duitsland)

Deze traditionele topteams zijn de laatste weken wat op de sukkel. Team Liquid verloor zes van de zeven laatste wedstrijden, Big vier van hun laatste zes. Hoewel Team Liquid 9 van hun laatste 12 matchen (de voorbije 5 jaar) tegen BIG wonnen, zijn de Duitsers licht favoriet.

Wed hier op de winnaar van Groep C. Players, BIG en Team Liquid zijn de favorieten.