GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » De Belgische clubs in Europa

De Belgische clubs in Europa

by ID221414_Wordpress

Over Club Brugge hadden we het al, maar wat verwachten we van Union, Gent en Anderlecht in Europa deze week? Belangrijk voor de landencoëfficiënt, weet je wel!

 

Union SG – Malmö FF

Het Belgische Union won verrassend van het Duitse Union en krijgt nu een ‘makkelijkere’ tegenstander. Recordkampioen Malmö is ook regerend Zweeds landskampioen maar staat nu acht punten achter op leider Djurgården. Ze wonnen maar vijf van hun laatste elf matchen. Union verloor twee keer in hun laatste zes matchen, maar dat was wel tegen Genk en Antwerp.

 

 

KAA Gent – Shamrock Rovers

De Ierse competitie eindigt al begin november en daarin staat Shamrock Rovers momenteel vier punten los aan de leiding. Ze wonnen wel maar vier van hun laatste acht partijen. Gent bleef steken op een teleurstellend gelijkspel tegen Molde op de eerste Conference League-speeldag maar herpakte zich nu met een 2-0-overwinning tegen Zulte Waregem.

 

 

FCSB – Anderlecht

De odds liggen hier quasi gelijk en dat heeft alles te maken met de wankele vorm van de Mauves. Ze wonnen maar één van hun laatste vijf matchen. Dat geldt echter ook voor FCSB. De Roemenen pakten ook slechts 7/21 in de eigen Superliga. West Ham versloeg FCSB makkelijk met 3-1. Lukt dat ook voor Anderlecht?