GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » De Belgische clubs in Europa

De Belgische clubs in Europa

by ID221414_Wordpress

https://www.napoleonsports.be/nl/sports/#sports-hub/football/champions_league

Iedereen heeft de mond vol over de landencoëfficiënten in het Europese voetbal. Brugge speelde gisteren en nu is het aan Union, Anderlecht en Gent om punten te scoren voor het Belgische voetbal.

Union Berlin vs Union SG

Een clash tussen twee Unions! Union Berlin is al 11 competitieve matchen ongeslagen en hield al Bayern (1-1) en Leipzig (2-1) onder de knoet. R Union SG heft het dit seizoen wat moeilijker om haar wil op te leggen aan de tegenstanders dan vorige jaargang. Het won al wel van o.a. Anderlecht en Charleroi, maar moest de duimen leggen voor Rangers, Mechelen en Antwerp.

Anderlecht – Silkeborg

Sporting Anderlecht is zit even in een dip. Dankzij de 6 goals van Fabio Silva in 11 matchen begon het goed aan het seizoen, maar in haar laatste drie matchen pakte RSCA slechts 1 punt. Silkeborg zit evenmin in bloedvorm: het won slechts één van haar laatste zes partijen en staat 4e in de Superligaen met 13/24.

Molde vs AA Gent

Molde domineert de Noorse Eliteserien: na 21 speeldagen staat het 10 punten voor op de eerste achtervolgers. Ze wonnen bovendien hun laatste vier partijen. Bij Gent zit de mot erin. De Buffalo’s wonnen wel van Anderlecht, maar dat was nog maar hun derde overwinning in 10 matchen dit seizoen.

Relevante artikelen