GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » De Championship dendert gewoon voort

De Championship dendert gewoon voort

by ID221414_Wordpress

De Engelse Championship staat erom bekend de meest spectaculaire competitie ter wereld te zijn. Ook dit jaar is het weer spannend en verwachten we nog veel omwentelingen. Een overzichtje van enkele boeiende matchen de komende dagen:

Sheffield United – Middlesbrough

De degradant uit de Premier League klimt langzaam uit het dal. Ze pakten twaalf op twaalf en klommen naar plaats 12. Middlesbrough doet nog beter met 16/18. Zij zijn een van dé ploegen in vorm. Op verplaatsing zijn ze nu vier matchen op rij ongeslagen, terwijl Sheffield slechts 4 van de 10 keer de overwinning thuis hield.

West Brom – Cardiff City

Met gemiddeld 0,75 tegendoelpunten per match heeft WBA de beste defensie van de reeks. Jake Livermore pakte daarbij wel al zes gele en 1 rode kaart. In de laatste 11 duels tussen West Bromwich en Cardiff werd er 42 keer gescoord. Krijgen we een nieuwe doelpuntenkermis?

Blackburn Rovers – Huddersfield Town

Het team van doelman Thomas Kaminski is aan een opmars bezig: 10 jaar na hun degradatie uit de Premier League staan ze weer op een promotieplaats. Na de 0-7-pandoering door Fulham begin november pakten de Rovers 22 op 24! In de laatste 11 ontmoetingen met Huddersfield kon het wel slechts één keer winnen. Zes keer werd het een draw. Blackburn-spits Ben Bereton zit aan 20 goals op 23 basisplaatsen en is zo goed voor bijna de helft van Blackburn’s doelpunten. Er vallen trouwens gemiddeld bijna 3 goals per wedstrijd in de matchen van Blackburn dit seizoen!

Reading – Derby County

Coach Wayne Rooney staat voor een aartsmoeilijke opdracht: behoud verzekeren na een achterstand van 21 punten door financiële wantoestanden! The Rams haalden al 28 punten en zouden dus eigenlijk rond plaats 15 in het klassement staan. Maar helaas hebben ze er in de tabel slechts 7, 14 punten achter een veilige plaats, momenteel bezet door… Reading! Derby heeft de vierde beste verdediging van de reeks en hield in 9 van hun 23 matchen de nul. Helaas komt het zelf ook moeilijk tot scoren (GPM van slechts 0,83). Reading slikte al 17 tegendoelpunten in het laatste halfuur dit seizoen.

Volg enkele toppers LIVE op NapoleonTV!