GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » De kansen van de Belgen op de French Open

De kansen van de Belgen op de French Open

by ID221414_Wordpress

Ysaline Bonaventure moest al de duimen leggen voor Bianca Andreescu, maar er zijn nog vier Belgen aanwezig die zich kunnen tonen.

Ekaterina Alexandrova – Greet Minnen

Niet alleen doet de Russische het een stuk beter op de WTA-ranking (#31 vs #83), Minnen verloor ook al tweemaal tegen haar. Alexandrova haalde de voorbije weken nog de halve finales van het toernooi van Madrid en Charleston. Minnen zal haar beste tennis moeten bovenhalen om te winnen!

Jiri Lehecka – David Goffin

Goffin trof de Tsjech vorige maand nog, en won toen met 2-0. De 21-jarige rechtshandige klom recent wel naar de 77e plaats en won dit jaar al van Shapovalov en van de Zandschulp. Onze landgenoot verkeert in vorm nadat hij in april nog het toernooi van Marrakech won.

Marie Bouzkova – Elise Mertens

Ook Mertens speelt tegen een Tjechische: Marie Bouzkova staat op de 69e plaats op de wereldranglijst, tegenover de fraaie 32e plaats van onze landgenote. De Tsjechische rechtshandige haalde wel de finale van het toernooi van Guadalajara en won de enige vorige confrontatie met Mertens, al is dat al zeven jaar geleden.

Cori Gauff – Alison van Uytvanck

Van Uytvanck ging ten koste van Li Ann door naar de volgende ronde, terwijl Gauff reeds Rebecca Marino uitschakelde. De Amerikaanse (WTA-23) is ruimschoots favoriet.

Bekijk hier alle bets van de French Open.