GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » De Serie A is weer enorm boeiend!

De Serie A is weer enorm boeiend!

by ID221414_Wordpress

De Italiaanse top-4 bestaat momenteel uit Napoli, Atalanta, Udinese en Lazio. Zal dat na deze speeldag nog steeds zo zijn?

Napoli – Torino

De Napolitanen zijn nog ongeslagen en scoorden onder impuls van ‘Kvaradona’ en oude bekende Osimhen al vijftien keer. Het is al tien pogingen geleden dat Torino kon winnen in Napels en ook dit keer zijn ze de underdog.

Lazio – Spezia

Spezia verloor alle vier de wedstrijden die het ooit tegen Lazio speelde. Dit seizoen verloor het ook al haar drie uitmatchen. Bij Lazio scoorde ‘good old’ Ciro Immobile alweer 5 goals in 7 matchen.

Atalanta – Fiorentina

Ook Atalanta verloor nog geen enkele keer dit seizoen, maar thuis pakte het ‘slechts’ 5/9. De blauw-zwarten slikten nog maar drie goals. Vorige speeldag versloeg het nog Roma. In de voorbije drie duels met Fiorentina ging La Viola telkens met de overwinning aan de haal.

Hellas Verona – Udinese

Udine won nu vijf matchen op rij en staat zo mee bovenaan te blinken. Met Beto en als speerpunt heeft het een verschroeiende tegenaanval in huis, waarmee het al Inter (3-1), Roma (4-0) en Fiorentina (1-0) klopte. Hellas Verona gaat een moeilijker seizoen tegemoet. Ze slikten al 13 tegendoelpunten en clubtopschutter Thomas Henry trof nog maar 2 keer raak.

Ook interessant: Udinese scoorde 6 van haar 15 goals in het slotkwartier, terwijl Hellas nog niet wist te scoren in dat tijdsslot.

Voor de liefhebbers van de klassieke topclubs is er nog de ‘topper’ tussen Inter (plaats 7) – Roma (plaats 6)Bekijk alle andere Serie A-affiches hier.  Het merendeel van de matchen kan je ook live bekijken op NapoleonTV!