GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » De Winterspelen gaan van start!

De Winterspelen gaan van start!

by ID221414_Wordpress

Van 4 tot 20 februari strijden de atleten in peking voor de gouden plak in de wintersporten. Ook Team Belgium is met een serieuze delegatie afgezakt:

Alpineskiën: Sam Maes (Reuzenslalom, slalom), Armand Marchant (Reuzenslalom, slalom, Super G) en Dries Van Den Broeckx (Reuzenslalom, slalom)

Biatlon: César Beauvais (Sprint, Individuele proef, Aflossing), Florent Claude (Sprint, Achtervolging, Individuele proef, Massastart, Aflossing), Tom Lahaye-Goffart (Sprint, Individuele proef, Aflossing), Thierry Langer (Sprint, Achtervolging, Individuele proef, Massastart, Aflossing) en Lotte Lie (Sprint, Achtervolging, Individuele proef, Aflossing) + Pjotr Dielen (reserve)

Bobsleeën: Sara Aerts en An Vannieuwenhuyse + Kelly Van Peteghem (reserve)

Kunstschaatsen: Loena Hendrickx

Langlaufen: Thibaut De Marre (klassieke stijl, skitalon, sprint vrije stijl, massastart)

Shorttrack: Hanne Desmet (500m, 1000m, 1500m) en Stijn Desmet (500m, 1000m, 1500m)

Skeleton: Kim Meylemans

Snelschaatsen: Bart Swings (1500m, 5000m, 10000m, massastart), Sandrine Tas (500m, 1000m, 1500m) en Mathias Vosté (1000m, 1500m)

Snowboard: Evy Poppe (Big Air, Slopestyle)

De Belgen zijn vertegenwoordigd in 8 van de 15 sporttakken. De wedstrijden worden wel vaak ‘s nachts en ‘s ochtends afgewerkt, Belgische tijd. Op tijd inzetten is dus de boodschap!

Andere sporten om in de gaten te houden zijn het verrassend spannende curling en natuurlijk ijshockey. In het ijshockey zijn Rusland, Finland, Canada en Zweden de favorieten. In het curling zijn dat Groot-Brittannië, Canada en Zweden bij de mannen én vrouwen.

Bekijk hier alle outright bets die je nu al kan plaatsen!