GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Degradatiekleppers in de JPL

Degradatiekleppers in de JPL

by ID221414_Wordpress

Onderin de Jupiler Pro League zijn er een aantal clubs die stilaan beginnen zweten. Beerschot heeft nog een waterkansje op behoud via de play-offs, maar ook Zulte Waregem, Eupen, Seraing en zelfs Standard moeten nog vrezen voor degradatie!

Standard – Beerschot

Als Standard zich uit de degradatiezorgen wil spelen, kan het maar beter winnen van Beerschot. De Rouches staan momenteel slechts zes punten boven de barrageplaats. Standard won alle vier ontmoetingen met Beerschot tot dusver en de Ratten incasseerden al de meeste tegengoals dit jaar. Maar Standard pakte slechts 1/15 en scoorde slechts 4 goals in de laatste zes matchen. Beerschot scoorde er in dezelfde tijd 10!

Royal Antwerp FC – Beerschot

Enkele dagen na hun inhaalmatch op Sclessin, moeten de Ratten al naar de Bosuil. De Great Old pakte slechts 3/12 en moet deze derby winnen van het veeleisende publiek. Ze verloren nog nooit van Beerschot en bovendien wonnen de mauve-witten nog geen enkele competitiematch op verplaatsing dit seizoen. Maar Antwerp wacht ook al drie thuismatchen op een nieuwe driepunter.

Charleroi – Standard

De laatste confrontatie tussen deze twee teams zorgde voor heel wat beroering en een 0-3-overwinning voor de Carolo’s. De Zebra’s wonnen wel slechts 2 van de laatste 16 duels met Standard.

AA Gent – Zulte Waregem

De Buffalo’s pakten zowaar 12/12 in de Jupiler Pro League, terwijl Zulte Waregem slechts één van haar laatste zeven matchen kon winnen. Essevee scoorde in 23 van hun 29 competitiematchen minstens één goal, Gent slechts in 21 matchen. Maar de Buffalo’s zetten daar wel 11 clean sheets tegenover, alleen Union doet beter.

Eupen – OHL

De Eupense vorm is vreselijk: sinds hun stuntoverwinning tegen Genk in oktober wonnen ze nog maar één keer in 19 matchen! OHL klom na een 9/9 uit de gevarenzone, maar verloor de heenmatch wel van de Panda’s met 1-4. In hun laatste zestien duels werd er wel telkens minstens één keer gescoord.

Bekijk hier alle wedstrijden van de Jupiler Pro League.