GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Doelpuntenfestival in Ligue 1?

Doelpuntenfestival in Ligue 1?

by ID221414_Wordpress

De Ligue 1 staat niet bekend om het spektakel, maar op deze speeldag is het potentieel aanwezig om veel goals te zien. We lijsten enkele matchen op waarin meer dan 3,5 doelpunten zouden kunnen vallen!

PSG – Brest

Brest won geen enkele van de laatste 12 duels met PSG en incasseerde in de laatste acht duels 25 goals tegen de Parijzenaars. Dit seizoen maakt PSG gemiddeld twee goals per match. Wed hier op meer dan 3,5 goals deze match.

St.-Étienne – Lens

In de laatste vier Ligue 1-duels tussen deze twee elftallen vielen er in totaal 17 goals! De thuisploeg incasseerde al 40 doelpunten in 19 wedstrijden, waarvan 21 in 10 thuiswedstrijden. In de matchen van Lens vielen er al 62 goals dit seizoen.

Rennes – Bordeaux

Niemand slikte meer tegengoals in de Ligue 1 dan Bordeaux: 44 stuks in 20 matchen. Rennes maakte er dan weer 34 in evenveel wedstrijden. De Girondins hielden nog geen enkele keer de nul dit seizoen, terwijl Rennes in 80% van de matchen minstens één goal kon maken. Gemiddeld vallen er 3,2 goals in matchen van Bordeaux en Rennes opgeteld. Bij Bordeaux zit Elis al aan 7 goals in 10 basisplaatsen.

Bekijk hier alle matchen van de Ligue 1 dit weekend!