GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Een blik op de kansen van KAA Gent

Een blik op de kansen van KAA Gent

by ID221414_Wordpress

KAA Gent verdient momenteel alle complimenten die ze ontvangen. Ze doen als enige Belgische club nog op drie fronten mee. Deze week wordt het ‘make or break’: ze spelen de terugwedstrijd van de Europa Conference League-achtste finale én nemen het op tegen Anderlecht in een mogelijk beslissende match voor het behalen van de Champions Play-Offs!

Coach Van Haezebrouck liet heel wat sterkhouders rusten tijdens hun 0-2-overwinning op het Kiel dit weekend. O.a. Ngadeu, Tissoudali en Vadis zijn fit om dit belangrijke tweeluik aan te vatten!

17 maart: Gent – PAOK Thessaloniki

De Grieken beëindigden de sterkste Gentse reeks van het seizoen: ze wonnen zes matchen op rij maar verloren vervolgens 1-0 op PAOK. De Buffalo’s Mogen nog wel hoop koesteren want ze wonnen al 12 van de 20 thuismatchen dit seizoen in alle competities. In hun 7 Conference League-wedstrijden incasseerden ze nog maar 3 tegengoals.

Wed hier als je denkt dat Gent de nul houdt én wint.

20 maart: Gent – Anderlecht

Dit is een clash tussen de teams die in de beste vorm verkeren: Gent pakte 18/18, Anderlecht 16/18. De voorbije vijf duels tussen deze teams eindigden op draws. Bovendien is het al van 2016 geleden dat RSCA nog eens kon winnen in de Ghelamco Arena. Sindsdien verzamelde Sporting er slechts vier punten in zeven confrontaties. Op Union na heeft Gent de beste verdediging van de Jupiler Pro League, maar Anderlecht zet daar de beste aanval van de reeks tegenover (opnieuw: op Union na…). Een draw helpt vooral Anderlecht, dus Gent moet winnen om nog een goede kans op de Champions Playoffs te behouden.

Wed op hier op winst van Gent tegen Anderlecht.

Zet hier in op Gent als kampioen van de Jupiler Pro League!