GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Eindelijk: het EK Voetbal voor Vrouwen

Eindelijk: het EK Voetbal voor Vrouwen

by ID221414_Wordpress

Door de pandemie werd het EK 2021 met een jaar uitgesteld. Nu is het eindelijk zover: van 6 tot 31 juli 2022 spelen 16 teams in Engeland voor de Europese trofee. En ook de Belgische dames zijn erbij!

De eerste wedstrijden:

Engeland – Oostenrijk

De favoriet is duidelijk: Engeland heeft niet alleen het thuisvoordeel, maar is ook al 14 matchen ongeslagen. Ze versloegen Oostenrijk al vijf keer de voorbije jaren.

Noorwegen – Noord-Ierland

Noord-Ierland wacht al vier partijen op een driepunter. Noorwegen doet het een stuk beter en versloeg Noord-Ierland al vijf keer op rij. Doelpuntensaldo in die vijf matchen? 21-1!

Spanje – Finland

Spanje is een van de favorieten voor eindwinst. Finland zal hen wellicht weinig in de weg kunnen leggen. De Spaanse vrouwen zijn al 23 matchen ongeslagen.

Duitsland – Denemarken

De Deense vrouwen wonnen drie van de zes laatste matchen tegen hun Duitse collega’s.

Portugal – Zwitserland

De Zwitsers wachten al zes matchen op een overwinning, terwijl de Portugezen vier wedstrijden op rij niet verloren. Toch is Zwitserland favoriet.

Nederland – Zweden

Van deze twee favorieten voor eindwinst heeft Nederland iets betere kaarten. Ze verloren niet van Zweden in hun laatste vijf ontmoetingen. De Zweden zijn wel al 12 matchen ongeslagen.

België – IJsland 

De groepsfase overleven zou al een mooie prestaties zijn voor de Flames, die pas voor de tweede keer ooit meedoen aan het EK. IJsland miste geen EK sinds 2009.

Frankrijk – Italië

14 matchen op rij wonnen de Franse dames al! Ook tegen Italië zijn ze favoriet.

Wil je meteen wedden op eindwinst? Spanje, Engeland, Frankrijk en Nederland zijn de topfavorieten. Bekijk alle outrights hier!