GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Eindsprint in de Jupiler Pro League!

Eindsprint in de Jupiler Pro League!

by ID221414_Wordpress

Nog zes speeldagen te gaan, achttien punten te verdienen! Welke clubs komen het beste uit de eindsprint?

Beerschot – Charleroi

Om niet te degraderen, moet Beerschot nog drie wedstrijden meer winnen dan Seraing. Charleroi pakte een 8 op 24 en ziet zo haar kansen op de Champions Playoffs wegsmelten. Het staat acht punten achter op Anderlecht.

KV Mechelen – Cercle Brugge

Mechelen won verrassend op de Bosuil dit weekend, voor het eerst sinds 1995. Het schakelde Cercle bovendien al uit in de Croky Cup dit seizoen. Als het wint van Cercle, breken ze meteen de hoop van de Vereniging op Playoff 2.

Club Brugge – Royal Antwerp FC

Zowel Brugge als Antwerp zitten niet in hun beste vorm. Toch zijn ze al 16 speeldagen op een rij nummers 2 en 3 in de competitie. De verliezer van deze wedstrijd kan ingehaald worden door Anderlecht en het toch nog warm krijgen om niet uit de Champions Playoffs te vallen. Antwerp is al zeven uitmatchen op rij ongeslagen, terwijl Club in haar laatste 5 thuismatchen in de JPL slechts 2 keer kon winnen.

Standard Luik – KAA Gent

De Rouches moeten zowaar nog steeds achterom kijken. Het staat slechts zes punten boven de barrageplaats. Gent verloor slechts één van haar laatste 8 uitmatchen, en won in februari nog eens twee matchen op rij.

Zulte Waregem – Seraing United

Essevee zweeft vlak boven de gevarenzone. Het moét winnen van Seraing om weer wat gemoedsrust te krijgen! Maar in de heenmatch werd het zowaar 5-1 voor Seraing, en het wacht nu al zeven matchen op een overwinning.