GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » EK Vrouwen: wat kunnen de Belgen en Nederlanders?

EK Vrouwen: wat kunnen de Belgen en Nederlanders?

by ID221414_Wordpress

De vrouwen van de Lage Landen konden zich nog niet echt tonen op het EK. België bleef steken op een 1-1 tegen IJsland. Nederland deed hetzelfde tegen Zweden, wat natuurlijk wel een tegenstander van een hoger kaliber is.

België maakt nog een kans om door te stoten in groep D. Frankrijk versloeg Italië met 5-1 en is ook favoriet tegen de Belgen op donderdag. Les Bleues wonnen maar liefst 15 wedstrijden op rij tot dusver. Onder de slachtoffers waren Nederland, Brazilië en Duitsland! Winst tegen Frankrijk zou voor België een historische stunt zijn. België moet vooral hopen dat IJsland niet wint van Italië.

In Groep C moet Nederland winnen van Portugal, wat een van de zwakkere teams uit het toernooi is. De voorbije twee matchen tegen Portugal won Nederland, maar nu zijn de Portugezen in betere vorm (GGWWW).

Zweden wil graag nog zes op zes pakken en Zwitserland moet het eerste slachtoffer worden. De vorm spreekt voor zich: Zweden is 13 matchen ongeslagen, Zwitserland won geen enkele van haar laatste 2 wedstrijden.

Wed hier op alle wedstrijden van het EK Vrouwen.