GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Engelse Championship dendert voort

Engelse Championship dendert voort

by ID221414_Wordpress

Deze week opnieuw twee speeldagen in de Championshop, met uiteraard enkele boeiende clashes! Op de midweek-speeldag kan je wedden op o.a.:

Fulham – Millwall

De leider krijgt Millwall over de vloer. Aleksandar Mitrovic blijft de man op Craven Cottage, met al 28 goals in evenveel matchen! In haar vier laatste matchen scoorde Fulham maar liefst 20 goals! In de laatste 7 matchen tegen Fulham kon Millwall niet meer winnen.

Derby County – Hull City

Derby is bezig aan een Houdini-verhaal. Het startte het seizoen op -21 punten maar heeft nu de rode lantaarn kunnen doorgeven. Het staat op zeven punten van een veilige plaats. Zonder puntenaftrek zou het nu op plaats 15 staan! Het pakte wel maar 1/9, terwijl Hull 9/12 pakte.

Blackburn Rovers – Nottingham Forest

Blackburn is nu zeven thuismatchen ongeslagen, maar ook Forest is aan het komen. Ze schakelden Arsenal en Leicester uit in de FA Cup en wonnen zes van hun negen laatste competitiematchen.

Bournemouth – Birmingham

De Cherries stonden een tijdje op de eerste plaats maar zakten nu naar plaats 3. Ze wonnen alle acht de voorbije confrontaties met Birmingham City.

Preston North End – Huddersfield Town

Preston North End heeft al zeven ontmoetingen met Huddersfield in eigen huis niet verloren. Huddersfield is nu ongeslagen sinds eind november.

QPR – Middlesbrough

In de laatste vijf duels met QPR kon Middlesbrough niet winnen. Boro is trouwens in vorm: in hun laatste 11 matchen verloren ze slechts één keer. Maar ook QPR beleeft een goed seizoen met slechts drie nederlagen in hun laatste 15 matchen.

Sheffield United – West Bromwich Albion

United pakte 9/9, WBA verloor dan weer haar 3 laatste uitmatchen. Sheffield heeft nog zicht op de playoff-plaatsen, vooral plaats 6, waarop WBA nu kampeert.