GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Enkele boeiende Europese avondjes uitgelicht

Enkele boeiende Europese avondjes uitgelicht

by ID221414_Wordpress

Union SG, Anderlecht en Gent gaan weer op jacht naar een mooie Europese avond. Maar ze zijt niet alleen!

Omonia Nicosia – Manchester United

Met coach Neil Lennon en spelers als Lang, Lecjaks, Matavz, Diskerud en Bezus hebben de Cyprioten veel buitenlandse ervaring. Een stunt tegen een gehavend Manchester United, dat dit weekend nog 6-3 verloor van City, is niet helemaal ondenkbaar.

Roma – Real Betis

Een clash van Europese subtoppers Betis en Roma, dat wordt boeiend! De Romeinen gingen nog maar pas winnen op Inter. Betis won 7 van haar 9 matchen dit seizoen.

Braga – Union SG 

Braga staat aan de leiding in Groep D en slikte nog geen enkele tegengoal. Ze zagen dit weekend hun winstreeks van acht matchen gestopt worden door Porto. Union herpakte zich en klom met 19/30 naar een vierde plaats in de JPL. Braga

Anderlecht – West Ham

De komst van West Ham komt bepaald ongelegen voor de Mauves. De Hammers wonnen drie van hun laatste vier matchen, terwijl Anderlecht in hun laatste acht partijen alleen kon winnen van Kortrijk en Silkeborg. West Ham is favoriet.

Gent – Djurgardens

De Buffalo’s wonnen maar drie van hun laatste 10 matchen maar in hun Europa Conference League-groep staan ze met 4/6 aan de leiding. Tegen Djurgarden is het favoriet, hoewel de Zweedse ploeg wel aan de leiding staat in de Allsvenskan.

 

Bekijk alle matchen van de Europa League en de Europa Conference League