GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Enkele mooie tennistoernooien aan de gang

Enkele mooie tennistoernooien aan de gang

by ID221414_Wordpress

Momenteel wordt er op verschillende plaatsen in de wereld volop getennist.

ATP Halle Open (ATP 500)

Daniil Medvedev – David Goffin

De nummer 1 van de wereld versloeg Goffin in drie van hun vorige vier ontmoetingen. Maar ook Medvedev is niet oppermachtig: hij verloor recent nog van de 25-jarige van Rijthoven (ATP-106), Marin Cilic (ATP-17), Richard Gasquet (ATP-73) en Hubert Hurkacz (ATP-12). Om maar te zeggen: Goffin (ATP-39) is niet kansloos! In april won hij nog het toernooi van Marrakech.

ATP Londen Queen’s Club Championships (ATP 500)

WTA German Open Berlin (WTA 500)

WTA Birmingham Classic (WTA 250)

Elise Mertens – Caty McNally

Mertens won al tweemaal van de 21-jarige Amerikaanse. De rechtshandige McNally (WTA-197) behaalde nog de kwartfinale in ‘s Hertogenbosch en de halve finale van Midland. Bovendien versloeg ze in maart nog Kirsten Flipkens. Mertens (WTA-30) zou desalniettemin weinig problemen mogen ondervinden met McNally.

Blois (Frankrijk, ATP Challenger)

Corrientes (Argentinië, ATP Challenger)

Ilkley (VK, ATP Challenger)

Parma (Italië, ATP Challenger)

Gaiba (Italië, WTA Challenger)

Greet Minnen – Katerina Baindl

Minnen verlies de Oekraïense Baindl al een keer in Hobart. De vorm van beide vrouwen is pover: vroege exits in ‘s Hertogenbosch en Roland Garros en zowel Minnen (WTA-88) als Baindl (WTA-159) wonnen maar 2 in hun laatste 11 wedstrijden.

Alison van Uytvanck – Cristiana Ferrando

Van Uytvanck (WTA-47) won vorige week nog het ITF-toernooi van Surbiton. Op 10/06 maakte Sabalenka een einde aan van Uytvanck’s reeks van 7 gewonnen wedstrijden. Ferrando (WTA-254) is geen hoogvlieger, maar haalde in februari nog wel de finale in Macon (ITF).