GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Finale PDC WK Darts 2022

Finale PDC WK Darts 2022

by ID221414_Wordpress

Vanavond wordt de finale van het PDC World Championship gespeeld. Kleppers Michael Smith en Peter Wright nemen het tegen elkaar op.

De Belgen Dimitri Van den Bergh (tweede ronde), Mike De Decker (tweede ronde) en Kim Huybrechts (derde ronde) lagen er al relatief snel uit. Maar ook wereldsterren als Rob Cross (vierde ronde), José de Sousa (derde ronde) en Jonny Clayton (vierde ronde) werden verrassend vroeg gewipt.

Michael Smith wipte de winnaar van vorig jaar, Gerwyn Price in de kwartfinale en James Wade in de halve finale. Peter Wright versloeg de 23-jarige sensatie Callan Rydz en daarna de gelauwerde Gary Anderson. De finalisten haalden dit toernooi de twee hoogste gemiddeldes. Smith met 106,32 in de tweede ronde en Wright met 104,38 in de halve finale.

Peter Wright won de PDC World Championships al in 2020 en verloor de finale in 2014. Michael Smith verloor de finale in 2019 van Michael van Gerwen.

Wed hier op de winnaar van de PDC WK-finale! Als je het nog wat spannender wil maken, kan je ook inzetten op een van de finalisten als ‘King of the Oche’: matchwinnaar én hoogste checkout én meeste 180’ers.