GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Formule 1: GP Emilia Romagna

Formule 1: GP Emilia Romagna

by ID221414_Wordpress

In de F1 zijn we alweer aan de vierde GP toe. Het circus landt nu in de regio Emilia Romagna, voor een race op het legendarische Imola-circuit op het programma staat.

Dit seizoen pakt voorlopig helemaal anders uit dan verwacht. Charles Leclerc, George Russel en Carlos Sainz Jr. maken nu de top-3 uit. Wie wint de GP van Emilia Romagna?

Charles Leclerc (Scuderia Ferrari) won de GP’s van Bahrein en Australië. In Saudi-Arabië werd hij tweede. De Monegask heeft de beste kaarten. Teammakker Carlos Sainz Jr. presteert ook boven verwachtingen. Eén keer finishte hij niet, maar in die andere twee haalde hij het podium.

Max Verstappen (Oracle Red Bull Racing) werd vorig seizoen natuurlijk wereldkampioen, maar begon dit seizoen pover. In Bahrein en Australië eindigde hij niet, maar in Saudi-Arabië won hij wel meteen.

Zijn ploeggenoot Sergio Pérez (Oracle Red Bull Racing) staat wel op schema met een vierde en een tweede plaats.

Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton (Mercedes-AMG Petronas F1 Team) eindigde 10e in Saudi-Arabië maar deed het wel beter in de andere twee GP’s. Teamgenoot George Russel (Mercedes-AMG Petronas F1 Team) verzamelde nu drie top-5-plaatsen.

Wed hier op de winnaar van de GP Emilia Romagna.

Wie haalt de wereldtitel aan het einde van het seizoen? Charles Leclerc, Max Vertappen en good old Lewis Hamilton zijn de favorieten.