GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Halve finales Champions League!

Halve finales Champions League!

by ID221414_Wordpress

We krijgen twee mooie affiches in de halve finales van de Champions League. Dinsdag en woensdag spelen ze de heenwedstrijden:

Manchester City – Real Madrid

Manchester City heeft goede herinneringen aan Real: ze wonnen hun drie laatste ontmoetingen: twee in de Champions League twee jaar geleden, en één in de ICC. De Koninklijken stevenen op de La Liga-titel af, maar werden werden de jongste zes weken twee keer opgeschrikt op Bernabeu: door Barça (0-4!) en Chelsea (2-3). City herstelde zich van de nederlaag tegen Liverpool met acht goals in twee overwinningen.

Liverpool – Villarreal

Villarreal dreigt naast Europees voetbal te grijpen in de eigen competitie, dus zal meer dan ooit alles op alles willen zetten op de Champions League. De Reds verloren nog maar één keer in 2022: thuis tegen Inter. Ze zijn nu alweer 10 matchen ongeslagen. Zes jaar geleden troffen ze elkaar in de Europa League. Toen maakte Liverpool een 1-0-achterstand nog goed in de terugwedstrijd op Anfield (3-0). Kan Origi nog eens flitsen in de Champions League?

Bekijk zeker alle mogelijke wedopties, zoals de eerste doelpuntenmaker, aantal keren offside, of er een strafschop toegekend wordt, etcetera!