GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Herpakt Manchester United zich tegen Liverpool?

Herpakt Manchester United zich tegen Liverpool?

by ID221414_Wordpress

De fans van de Red Devils vallen al jaren van de ene nachtmerrie in de andere. Dit seizoen kondigde zich veelbelovend aan, met het aantrekken van succescoach Erik ten Hag, Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martinez. Maar ondertussen startten ze met 0/6 (tegen Brighton en Brentford) aan de competitie en dateert hun laatste Premier League-titel van 2013 en laatste trofee van 2017. Herpakken ze zich op speeldag 3 tegen… aartsrivaal Liverpool?

Manchester United – Liverpool

Liverpool begon ook niet geweldig aan het seizoen, met draws tegen Crystal Palace en Fulham. Vorig seizoen won LFC wel beide matchen, met 4-0 thuis en 0-5 uit. Ook het seizoen daarvoor ging Liverpool winnen op Old Trafford. De Reds zijn dus ruimschoots favoriet, meer nog dan Chelsea op bezoek bij Leeds.

Leeds United – Chelsea

De twee vorige seizoenen kon Leeds niet winnen van Chelsea. Meer zelfs: het verloor drie van de vier confrontaties en incasseerde daarin 9 goals. Leeds-spits Moreno scoorde al 3 goals in 2 matchen dit seizoen en hielp zijn team zo aan een 4/6. Dat is ook het puntentotaal van Chelsea na een veelbesproken gelijkspel met Tottenham.

Newcastle United – Manchester City

Al 12 keer nam Eddie Howe het op tegen Manchester City, met evenveel nederlagen als resultaat! In de voorbije 14 matchen won Newcastle slechts 1 keer. City scoorde gemiddeld meer dan 3 goals per match in die 14 matchen! Newcastle heeft wel het thuisvoordeel, wat mogelijk belangrijk is voor hen. Vorig seizoen verloren ze thuis alleen van West Ham, Chelsea, Tottenham, Liverpool en Manchester City.

Bekijk alle Premier League-matchen van speeldag 3.