GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Hoe evolueert de titelrace in de Serie A?

Hoe evolueert de titelrace in de Serie A?

by ID221414_Wordpress

Roma – Genoa

Niet dat het team van Mourinho verwikkeld is in de titelrace, maar ze kunnen nog wel fungeren als scherprechter. De Romeinen strijden vooral voor Europees voetbal. Ze pakten 6/6 in de Serie A en mogen hopen op 9/9. Ze verloren immers niet meer van Genoa in de laatste 15 duels, en Genoa is al 7 matchen op rij op zoek naar een driepunter.

Inter – Milan

De ‘derby della Madonnina’ is de kraker van de speeldag. Inter verloor nog niet thuis dit seizoen en is al 8 matchen ongeslagen. Van de laatste 9 derbies verloren ze er maar 1. Zlatan is de topschutter van Milan met 8 goals in 15 matchen. Martinez scoorde er al 11 in 20 matchen voor Inter.

Fiorentina – Lazio

Beide clubs staan in de sub-top. Fiorentina won maar één van hun laatste 10 matchen tegen Lazio, maar is nu aan een sterke reeks van 8 ongeslagen matchen bezig. Ze verloren wel net hun goudhaantje Vlahovic aan Juventus. Lazio-spits Ciro Immobile scoorde al net vaak als Vlahovic (17 goals) en is er wel bij.

Atalanta – Cagliari

De blauw-zwarten van Bergamo waren niet goed gestart maar nestelden zich ondertussen alweer in de top-4. Cagliari staat op een degradatieplaats en verloor de vorige vijf duels tegen Atalanta.

Venezia – Napoli

De promovendus staat maar net boven de rode zone en heeft al zes matchen niet meer gewonnen. Napoli pakte 9/9 in de Serie A en won haar heenmatch tegen Venezia. De thuisploeg won nog geen echte topper dit seizoen.