GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Hoe evolueert de WK-Kwalificatie in Zuid-Amerika?

Hoe evolueert de WK-Kwalificatie in Zuid-Amerika?

by ID221414_Wordpress

Brazilië en Argentinië zijn al geplaatst voor het WK 2022. Maar welke andere landen zetten de volgende stap naar Qatar?

Ecuador – Brazilië

De thuisploeg staat verrassend derde en staat – mits winst tegen de Goddelijke Kanaries – met een half been op het WK. Op de Copa América hielden ze Brazilië nog op een 1-1-draw, maar winst tegen hen is al van 2004 geleden. De Seleçao is al 23 uitwedstrijden ongeslagen.

Paraguay – Uruguay

Paraguay (13 punten) en Uruguay (16 punten) presteren onder de verwachtingen. Beide landen zijn niet in vorm (respectievelijk 2/15 en 1/15), maar in de onderlingen confrontaties is het opvallend dat Paraguay geen enkele van de laatste 9 matchen tegen Uruguay won.

Chili – Argentinië

Van hun vier laatste thuismatchen tegen Argentinië, won Chili er twee. Maar Argentinië is al 27 matchen ongeslagen en won 4 van hun laatste 6 uitmatchen.

Colombia – Peru

Van de laatste 12 keren dat deze landen elkaar troffen won Peru er maar één. Colombia won geen enkele van hun laatste 5 kwalificatiematchen, terwijl Peru 9/15 pakte en nu op de barrageplaats staat.

Venezuela – Bolivia

De Boliviaan Marcelo Moreno is de huidige topschutter van deze CONMEBOL-kwalificatiecampagne, met 9 goals in 14 matchen. Bolivia pakte 13 van haar 15 punten in eigen huis. Venezuela behaalde al haar punten thuis. Van de laatste vier bezoekjes van Bolibia aan Venezuela, won de uitploeg geen enkele keer.