GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Interessante duels in Ligue 1

Interessante duels in Ligue 1

by ID221414_Wordpress

Dat PSG aan de leiding staat van de Ligue 1 is weinig verrassend. Maar de rest van de top-5 doet toch even de wenkbrauwen fronsen…

Rennes – Monaco

Rennes staat na een 13/15 zowaar op een derde plaats, terwijl Monaco na 10/12 naar een zesde plek is geklommen. Beide teams hebben een sterke aanvaller in huis: Terrier heeft am 18 goals voor Rennes op zijn naam staan, Ben Yedder heeft er evenveel voor Monaco. De laatste 30 duels tussen Rennes en Monaco eindigden nooit op een 0-0, en in de laatste 11 matchen vielen er opgeteld 43 goals.

Lille – Lens

Deze derby zorgt altijd voor verhitte gemoederen. Lens kon al 10 uitmatchen op Lille niet winnen. Maar de laatste twee partijen tegen LOSC werden wel gewonnen door Les Sang & Or. Verder is het al van 2003 geleden dat Lens een driepunter kon pakken in Lille.

Lyon – Bordeaux

Enkele jaren geleden zou dit nog een absolute topper geweest zijn in de Franse competitie, maar vandaag zit Bordeaux serieus in de penarie. Na zeven speeldagen op de allerlaatste plaats, klom het nu na een 4/6 naar de voorlaatste plek. Ze staan op twee punten van een veilige plaats. Lyon blijft het ook pover doen: in de competitie won het slechts twee van haar laatste zeven partijen.

Paris SG – Marseille

Een duel tussen nummer één en twee in de competitie, al is het puntenverschil nog steeds 12 punten. Maar er liggen kansen voor Marseille: L’OM pakte 21 op 21, terwijl PSG vier van hun laatste acht matchen verloor! Sinds PSG in Qatarese handen is, verloor het slechts twee keer van Marseille in 25 matchen. In de heenronde werd het 0-0. Mbappé scoorde al 21 goals in 28 matchen, Neymar zit aan 10 doelpunten in 17 partijen.