GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » JPL herneemt met boeiende matchen

JPL herneemt met boeiende matchen

by ID221414_Wordpress

AA Gent – Kortrijk

Verrassend: KVK won de laatste drie confrontaties met KAA Gent. Maar Gent is in betere vorm: ze verloren maar één match van de laatste negen. KVK verloor er twee in hun laatste 12, maar speelde er ook vier gelijk.

OH Leuven – KV Mechelen

Seraing United – Union SG

De twee promovendi treffen elkaar op een slecht moment: Seraing pakte 0/15 in de competitie, terwijl Union 13/15 verzamelde. Wed hier op een goal van topschutter Undav.

Zulte Waregem – KV Oostende

Club Brugge – STVV

Het is al van 2015 en 12 wedstrijden geleden van STVV nog eens van Club kon winnen. Misschien kan aanwinst Kagawa voor de kentering zorgen? Club pakte 14 op 24 in de JPL; niet denderend.

Royal Antwerp FC – Sporting Charleroi

Een duel tussen nummer 4 en 5, na een stevige opmars van de Carolo’s. In de laatste 8 matchen pakten ze wel maar de helft van de punten. Charleroi is de op één na beste uitploeg van de reeks.

AS Eupen – Cercle Brugge

Anderlecht – Standard

Een Clasico met minder glans dan anders. RSCA won maar de helft van haar thuismatchen dit seizoen, maar in hun laatste zes matchen scoorde Anderlecht wel gemiddeld vier goals per match!

KRC Genk – Beerschot

Beerschot verloor zeven matchen op rij na hun laatste overwinning. Die behaalden ze wel tegen… KRC Genk! Meer zelfs: in de enige drie matchen die deze teams ooit tegen elkaar speelden, won Beerschot elke keer!