GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Kelderkraker én topper in de Jupiler Pro League!

Kelderkraker én topper in de Jupiler Pro League!

by ID221414_Wordpress

Seraing United – Beerschot

Beerschot won tegen OHL en heeft nog een sprankeltje hoop op behoud. Als het wint op Seraing kan komt het op vier punten van de Luikenaars. De Ratten wonnen de heenmatch (één van hun drie winstmatchen dit seizoen), hebben wat moed geraapt en spelen tegen een Seraing dat 0/24 achter de rug heeft. Bovendien is Seraing verzwakt door de Africa Cup en hebben ze de slechtste defensie van de reeks. Aan de andere kant: Beerschot won nog niet op verplaatsing dit seizoen.

Club Brugge – Union SG

Nummer 2 ontvangt de onbetwiste leider en revelatie van het seizoen. Coach Alfred Schreuder moet winnen om zijn start glans bij te zetten. Brugge won slechts 6 van haar 11 thuismatchen dit seizoen, terwijl Union al 7 matchen ongeslagen is. Het is ook een clash tussen de koningskoppels Dost-de Ketelaere (samen 20 goals) versus Undav-Vanzeir (samen 31 goals)! Wed hier op een gelijkspel waarin beide teams scoren.

Royal Antwerp FC – STVV

Antwerp verloor slechts 1 van haar laatste 9 matchen, maar tegen STVV won het slechts 1 van de laatste vier confrontaties. STVV kroop recent uit de gevarenzone maar qua toppers won het dit seizoen alleen van Gent en… Antwerp!

KAA Gent – KV Oostende

Gent boekte drie draws op rij in de JPL maar klom zo toch naar plaats 5. KVO kon in haar laatste negen uitmatchen alleen winnen op Beerschot.

Sporting de Charleroi – KV Kortrijk

Vier van de laatste vijf onderlingen confrontaties werd een gelijkspel. Charleroi pakte 1/9, Kortrijk 2/9. Het kan alle richtingen uit, maar Charleroi is favoriet.

AS Eupen – Standard

De Rouches pakten deugddoende draws tegen Club Brugge en Anderlecht, maar daarmee schiet het weinig op in het klassement. Ze wonnen maar 2 van hun laatste 15 JPL-wedstrijden. Eupen doet niet beter, met 1 driepunter in hun laatste 13 competitiematchen.

Zulte Waregem – OH Leuven

OHL won slechts 2 keer in 13 pogingen van Zulte Waregem.

Anderlecht – Cercle Brugge

In de laatste 10 jaar (15 ontmoetingen) won Cercle maar één keer van Anderlecht. Sporting is sterk bezig en is al 11 matchen ongeslagen.

Wed hier als je denkt dat Club Brugge de JPL-titel zal binnenhalen.