GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Klaar voor de Champions League-kwalificaties?

Klaar voor de Champions League-kwalificaties?

by ID221414_Wordpress

De nieuwe campagne van het kampioenenbal is afgetrapt. Deze week staan er 15 kwalificatiematchen op het programma in de eerste kwalificatieronde.

Bodø/Glimt – KI Klaksvik

Een Scandinavisch onderonsje, met een duel tussen de kampioen van Noorwegen en Faeröer. Beide teams zitten in een zomercompetitie. Klaksvik is al 17 matchen ongeslagen en Bodø/Glimt, dat vorig seizoen tot in de kwartfinales van de Conference League geraakte, verloor geen enkele van haar laatste 24 thuismatchen. Maar de Noren staan momenteel slechts 6e in de Eliteserien. Vorig seizoen werden ze in de 1e ronde van de CL-kwalificaties uitgeschakeld door Legia Warschau.

Lech Poznań – Qarabağ

De Poolse kampioen tegen de beste club van Azerbeidzjan, dat zou wel eens vuurwerk kunnen geven. Qarabag is al 18 matchen ongeslagen, terwijl Poznan in competitieve wedstrijden sinds begin maart alleen de bekerfinale verloor (1 nederlaag in 12 matchen). Beide teams zijn echter nog in volle voorbereiding voor het komende seizoen. De ploeg van coach van den Brom is favoriet.

Malmö FF – Vikingur Reykjavík

De IJslanders hebben zowaar al een voorronde overleefd: het won in een halve finale en finale van Levadia Tallinn (Estland) en Inter Club d’Escaldes (Andorra). De Zweden van Malmô wonnen in 2021-2022 de beker en in 2021 de Allsvenskan. Dit seizoen doen ze het minder goed, met een voorlopige 5e plaats. Vikingur doet het goed in de eigen competitie, met nu 8 gewonnen matchen op rij.

Wil je alle wedstrijden zien? Klik hier!