GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Kleppers in de Premier League

Kleppers in de Premier League

by ID221414_Wordpress

Nummer 1 vs 3, nummer 2 vs 5 en nummer 4 vs 8, dat is wat we op ons brood krijgen in de Premier League dit weekend!

Arsenal – Spurs

De Gunners verloren onlangs wel van Man U, maar met 18/21 blijven ze de fiere leider in Engeland. De derby tegen Tottenham (momenteel derde) belooft spannend te worden. Het is al 16 wedstrijden geleden dat de uitploeg deze affiche in de Premier League nog wist te winnen. Spurs-topper Harry Kane is vroeg begonnen aan zijn doelpuntenproductie dit jaar: hij zit al aan 6 goals in 7 matchen. Beide teams scoorden al in elke match dit seizoen. De laatste keer dat Tottenham in de Premier League in het Emirates kwam winnen is geleden van 2010. Wat wordt het ditmaal?

Liverpool – Brighton

Het gehavende Liverpool staat pas 8e in de rangschikking, maar het speelt gelukkig thuis. Op Anfield verloor het in de Premier League niet meer sinds 4 maart 2021. Brighton doet het uitstekend en staat vierde. Het heeft de beste defensie (5 tegengoals) en versloeg dit seizoen al Manchester United, Leeds en West Ham.

City – United

City verzamelde al twee draws en staat met 17/21 op plaats twee. De Citizens scoorden al 23 goals, waarvan fenomeen Erling Haaland er 11 voor zijn rekening nam. United herpakte zich met 12/12 na een dramatische start. Maar of dat genoeg zal zijn om de ‘machine’ van City stokken in de wielen te steken…?

Alle Premier League-wedstrijden vind je hier.