GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Krijgen we een verrassing in de Ronde Van Vlaanderen?

Krijgen we een verrassing in de Ronde Van Vlaanderen?

by ID221414_Wordpress

Dit wielervoorjaar hebben we al enkele verrassingen mogen noteren. Mohoric in Milaan-Sanremo, Ackermann in de Bredene Koksijde Classic en nu Girmay in Gent-Wevelgem. Wie haalt het in de Ronde Van Vlaanderen 2022?

Vlaanderens mooiste ziet weer heel wat mooie namen aan de start verschijnen. We hopen op een eerste Belgische winnaar sinds Philippe Gilbert in 2017!

De vier topfavorieten:

Mathieu van der Poel

van der Poel pakte nog geen grote prijs dit jaar, op een derde plaats in Milaan-Sanremo na. De Nederlander won Vlaanderens Mooiste al in 2020.

Kasper Asgreen

De winnaar van 2021 pakte brons in de Strade Bianche en werd tiende in de E3 Saxo Bank Classic.

Christophe Laporte

De Fransman won dit jaar de eerste etappe van Parijs-Nice en werd tweede in Gent-Wevelgem en E3 Saxo Bank Classic. Hij won nog geen enkele klassieker. Als hij het zou halen, wordt hij de eerste Franse winnaar sinds Jacky Durand in 1992.

Tadej Pogacar

De Sloveen won de vorige twee Rondes van Frankrijk, en de laatste Luik-Bastenaken-Luik, Ronde Van Lombardije en Strade Bianche. De jongeman is nog altijd maar 24 jaar en schreef dit jaar nog de Ronde van de VAE en de Tirreno-Adriatico op zijn naam.

Kunnen Belgen als Tiesj Benoot, Jasper Stuyven, Victor Campenaerts en Dries Van Gestel geïnspireerd geraken door de grote gelegenheid en voor de overwinning meedingen? Check hier alle namen!