GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Meer dan tien tennistoernooien deze week!

Meer dan tien tennistoernooien deze week!

by ID221414_Wordpress

We zijn weer vertrokken voor een boeiende tennisweek in verschillende continenten. Enkele Belgen mogen zich tonen, terwijl ook de grote kanonnen op zoek gaan naar titels.

 

ATP Astana

ATP Tokio

Matsui & Uesugi – Gille & Vliegen

Gille & Vliegen hebben al heel wat ervaring, maar tegenover de 44-jarige Matsui vallen ze in het niets. De Japanners wonen de toernooien van Kashiwa en Harmon dit jaar.

WTA Ostrava

Flipkens & Siegemund – Bondar & Zimmermann

Het is de eerste keer dat Flipkens een duo vormt met Siegemund, dus het valt moeilijk te voorspellen hoe het hen zal vergaan. Onze landgenote Zimmermann won samen met Bondar dit jaar al de toernooien van Boedapest, Palermo en Praag!

WTA Monastir

Jaqueline Adina Cristian – Elise Mertens 

Cristian (WTA-82) won enkele weken geleden het ITF-toernooi van Le Neubourg, tegen onze landgenote Magali Kempen dan nog. De rechtshandige Roemeense speelde nog nooit tegen Mertens (WTA-42), die de favoriete is voor dit duel.

Challenger Alicante

Martin Landaluce – Michael Geerts

Sinds Geerts de halve finale in Segovia verloor, deed hij er nog zes verliespartijen op rij bij. Tegenstander Landaluce is een sensatie. De 16-jarige won vorige maand de US Open Boys en verloor zelfs maar éé van zijn laatste 11 wedstrijden.

Challenger Campinas

Challenger Gwangju

Zsombor Piros – Kimmer Coppejans 

Coppejans (ATP-198) won het toernooi van Toulouse en is dus in vorm.

Challenger Mouilleron-Le-Captif

Challenger Parma

Challenger Tiburon