GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Midweekspeeldag in de JPL

Midweekspeeldag in de JPL

by ID221414_Wordpress

Na een weekend vol toppers mogen de spelers in de Jupiler Pro League zich opmaken voor een midweekspeeldag. Er zitten weer enkele interessante matchen tussen!

 

Seraing – Cercle 

Sinds de trainerswissel klimt Cercle Brugge weer uit het dal. Waar ze voordien een scoringsprobleem hadden (5 goals in de eerste 9 matchen), scoren ze er nu op los (10 goals in de laatste 3 matchen) en pakten ze 6/9. Seraing is al drie matchen ongeslagen (5/9). Thuis pakte Seraing dit seizoen echter maar 1 op 15! Ze wachten nu al 11 thuismatchen op een overwinning.

 

Union – Gent 

Union is al zeven matchen ongeslagen, inclusief hun Europese duels tegen Malmö en tweemaal Braga. Vorig jaar pakte Union 4/6 tegen Gent. De Buffalo’s pakten zes op zes in de JPL en vooral: ze scoorden tien goals in hun laatste drie competitiematchen.

 

KV Mechelen – Standard

Standard is helemaal terug. Ze versloegen Antwerp, Charleroi, Club Brugge, STVV, Oostende en Kortrijk met alleen een valse noot tegen Seraing (0-2) ertussen. Mechelen is dan wel in vreselijke vorm (4/21), de laatste vier confrontaties met Standard wonnen ze!

 

Zulte Waregem – Anderlecht 

Mbaye Leye wordt beloond voor zijn geduld: zijn Essevee won de derby met 1-3 tegen Kortrijk. Wordt Anderlecht het volgende slachtoffer? Paars-wit won alleen van Mechelen en Kortrijk in hun laatste acht matchen. Zulte Waregem heeft wel het slechtste thuisrapport met 0/15.

 

Bekijk alle wedstrijden van de Jupiler Pro League hier.