GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Moeilijke verplaatsingen voor Cercle en Essevee

Moeilijke verplaatsingen voor Cercle en Essevee

by ID221414_Wordpress

In de Jupiler Pro League staat er een evenwichtige speeldag op het programma. Geen toppers maar wél de Luikse derby en andere boeiende partijen!

Er leeft weer hoop op Sclessin. De Rouches wonnen vier matchen op rij, waaronder de topper tegen Club Brugge (3-0!). Seraing valt toch niet te onderschatten. Vorig jaar verloor Standard nog thuis van de buren. Dit jaar incasseerden de Metallo’s al in alle 9 matchen een tegengoal.

Genk is al acht matchen ongeslagen. KV Oostende wist Genk vorig seizoen wel tweemaal te verrassen (3-4 op Genk en 3-1 thuis). Dit duel staat trouwens garant voor goals: de voorbije zes matchen vielen er 29 goals!

Zulte Waregem moet zich dringend herpakken want is naar de laatste plaats gezakt met amper 5 punten op 27. In ‘t Kuipje zal het niet makkelijk worden. Het pakte 6/6 in de Jupiler Pro League en versloeg al Charleroi, Anderlecht en Standard. Van de laatste vier ontmoetingen won Zulte driemaal. En in de laatste zeven bezoekjes van Essevee aan het Kuipje kon Westel maar één keer winnen.

Cercle is al zeven matchen op zoek naar een overwinning en doet dat vanaf heden met nieuwe coach Muslic. Weinig hoopgevend: in de laatste acht matchen in de Ghelamco Arena pakte het slechts één punt. Bovendien maakte de Vereniging tot dusver het minste goals (5) van alle clubs. Hugo Cuypers maakte op zijn eentje al evenveel doelpunten!

Bekijk alle bets hier!