GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » NBA: Kan Boston Game 3 thuis winnen?

NBA: Kan Boston Game 3 thuis winnen?

by ID221414_Wordpress

De Golden State Warriors rechtten de rug na de verrassende thuisnederlaag in Game 1. Vooral het derde kwart in Game 2 was indrukwekkend van de Warriors: nog nooit werd er zo’n groot puntenverschil (+21) geboekt in een match van de NBA Finals!

Wed hier op Boston Celtics – Golden State Warriors.

De Warriors zijn nog altijd afhankelijk van Curry’s vorm van de dag. Hij verzamelde al 34 punten in Game 1 en 29 in Game 2. GSW hoopt in Game 3 weer 30+ punten uit Curry te persen.

De over/under voor het aantal punten staat op een indrukwekkende 212,5. Denk jij dat er meer of minder punten zullen vallen in Game 3? Niemand scoorde gemiddeld trouwens meer punten per match dit seizoen dan de Warriors (113,7).

De prestatie van de Celtics was niet slecht tot dusver, afgezien van dat ene kwart. Nu komt de thuissupport van de traditieclub er natuurlijk bij als voordeel. De Celtics rekenen op Tatum (gemiddeld 26,3 punten per match) en Horford (gemiddeld 9,3 rebounds per match!).

Al bij al is Boston licht favoriet om Game 3 te winnen. De Warriors wonnen namelijk maar 2 van de laatste 9 confrontaties met Boston. Wed hier op Boston Celtics – Golden State Warriors.