GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Nieuwe verrassende leiders in de Bundesliga?

Nieuwe verrassende leiders in de Bundesliga?

by ID221414_Wordpress

Bayern München – Bayer Leverkusen

Allereerst: je kan deze match live volgen op NapoleonTV! Het is een atypische seizoensstart voor Bayern: ze wonnen maar drie van hun zeven matchen en thuis pakten ze slechts één driepunter. Toch zal Leverkusen het niet makkelijk krijgen, want die wonnen zelf nog maar één match dit seizoen. In de voorbije 12 duels tussen deze teams werden er gemiddeld 4,33 goals per match gescoord!

Eintracht – Union

Union is de verrassende leider in de Bundesliga en heeft met Sheraldo Becker (6 goals in 7 matchen) heeft het ook de topschutter in de rangen. Het is als enige nog ongeslagen en heeft de beste defensie. Ook Eintracht heeft een goede doelpuntenproductie (gemiddeld 2 goals per match) maar incasseert er helaas bijna evenveel (13 tegengoals al). In de zes duels ooit tussen deze teams in de Bundesliga werden er al 24 goals gemaakt en won Frankfurt er drie. Eén keer kon Union winnen in Frankfurt.

Keulen – Borussia

Dortmund is nog niet bepaald een oorlogsmachine maar staat wel mooi tweede in de rangschikking. In de helft van de laatste 14 verplaatsingen van Borussia naar Keulen wonnen de geel-zwarten.

Freiburg – Mainz

Freiburg bouwt rustig voort aan haar stuntseizoen vorig jaar. Ze staan weer fraai op de derde plaats. Ze hielden al in vijf van de zeven matchen de nul én scoorden ook al 10 goals. Freiburg is dus favoriet tegen Mainz.

Werder – Mönchengladbach

Gladbach verloor nog maar één match en hield al driemaal de nul. Maar: op verplaatsing speelden ze driemaal gelijk en Eerder won thuis zelf nog geen enkele match. Een draw, dan maar?

Bekijk alle matchen hier.