GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Nog acht teams in de Europa League!

Nog acht teams in de Europa League!

by ID221414_Wordpress

RB Leipzig – Atalanta

In hun laatste 15 matchen verloor Leipzig alleen van Bayern. Atalanta is daarentegen aan een hobbelig parcours bezig. Het won maar zes van haar laatste 15 matchen. Atalanta schakelde wel al een andere Duitse ploeg uit in Europa, namelijk Leverkusen.

Eintracht Frankfurt – FC Barcelona

Frankfurt neemt het op tegen een herboren Barça dat al 13 matchen ongeslagen is. Eintracht verzamelde vier draws uit evenveel matchen. Barcelona is topfavoriet voor de eindwinst van deze Europa League. Ze moeten het van hun hernieuwde aanvalslinie hebben, want die scoorden nu al 25 goals in hun laatste 9 matchen.

SC Braga – Rangers FC

Twee seizoenen geleden won Rangers beide matchen tegen Brage in de knock-outs van de Europa League. De Europese vorm van Rangers is indrukwekkend, want het schakelde Dortmund en Rode Ster al uit.

West Ham – Lyon

West Ham voelt zich eindelijk thuis in het Olympisch stadion. Het bouwde nu een heuse thuisreputatie op. Op dit moment is het zes thuismatchen ongeslagen. Lyon verloor drie van haar laatste 10 matchen. Ze scoorden wel minstens één goal in al hun Europese matchen dit seizoen.

Wie wint de Europa League?