GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Nog beker-actie in Europa

Nog beker-actie in Europa

by ID221414_Wordpress

In Italië, Duitsland en Spanje wordt er deze week nog bekervoetbal gespeeld.

Coppa Italia halve finale 1: Inter – Milan

Deze twee teams zijn nog altijd aan een ijzersterke reeks bezig. Milan is al 13 matchen ongeslagen, Inter 9 matchen. Al zaten daar bij beide clubs ook de nodige draws bij. De heenwedstrijd eindigde op 0-0, terwijl Milan in de Serie A dit seizoen 4/6 pakte tegen de stadsgenoten.

Coppa Italia halve finale 2: Juventus – Fiorentina

De Oude Dame klimt geruisloos naar boven in de Serie A, terwijl Fiorentina geparkeerd lijkt op plaats 7 à 8. De paarshemden uit Firenze zijn al zes wedstrijden ongeslagen. De heenwedstrijd eindigde op 0-1 voor Juve.

DFB Pokal halve finale 1: Hamburg SV – Freiburg

HSV zit al vier seizoenen te ploeteren in de 2. Bundesliga en slaagt er nu ook niet in om een reeks neer te zetten. Ze schakelden wel al Braunschweig, 1860 München en Karlsruher uit in de beker. Freiburg is aan haar sterkste seizoen in een decennium bezig en is al vijf uitwedstrijden ongeslagen.

DFB Pokal halve finale 2: RB Leipzig – Union Berlin

Beide teams pakten 9/9, maar Leipzig is zowaar al 14 matchen ongeslagen. Union Berlin won de voorbije twee ontmoetingen met Leipzig en doet het ook in de Bundesliga uitstekend.

Finale Copa Del Rey: Betis – Valencia

Voor nog maar de tweede keer sinds 2010 staat er een finale op het programma zonder Barcelona of Real Madrid. Betis won de trofee nog maar 2 keer in haar geschiedenis, Valencia al 8 keer, waarvan de laatste keer in 2019. In de competitie doet Betis (#5) het een stuk beter dan Valencia (#10). De vorige twee keer dat deze teams elkaar troffen in de Copa, trok Valencia aan het langste eind.

Volg al deze wedstrijden live op NapoleonTV!