GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Nog Europese finales op het spel!

Nog Europese finales op het spel!

by ID221414_Wordpress

Ook in de Europa League en de Europa Conference League kennen we donderdagavond de finalisten. Teams uit zes landen doen nog mee!

Europa League

Eintracht Frankfurt – West Ham

De Hammers zijn helemaal ingestort en wonnen maar één van hun laatste zeven matchen. De Duitsers doen niet beter: zij trokken maar in 2 van hun 11 laatste partijen aan het langste eind. Eintracht won natuurlijk wel 1-2 in Londen en kan thuis rekenen op een furieuze 12e man. West Ham hield wel al 6 keer de nul in hun 11 Europese matchen.

Rangers FC – RB Leipzig

De Schotten verloren de heenmatch en moéten dus thuis winnen. Niet evident, want Leipzig won haar laatste 8 uitmatchen. Rangers wonnen wel vijf van hun zes Europese thuismatchen.

Europa Conference League

Marseille – Feyenoord

Feyenoord won de heenmatch in de Kuip (3-2) maar moet nu vol aan de bak in de Vélodrome. Lyon ging daar dit weekend nog met 0-3 winnen, dus l’OM zal met revanche-gevoelens zitten. Feyenoord verloor maar één van haar laatste 12 matchen.

Roma – Leicester City

Twee ploegen in een kleine crisis: Leicester is al vijf matchen op zoek naar een overwinning, Roma vier. Het Olympisch stadion in Rome zal nokvol zitten voor de return, dus het hoofd koel houden wordt belangrijk! Roma pakte dut seizoen gemiddeld 2,55 gele kaarten per match, Feyenoord slechts 1,29/match.