GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Nog twee Nederlandse teams actief in de Europa Conference League

Nog twee Nederlandse teams actief in de Europa Conference League

by ID221414_Wordpress

De eerste editie van de Conference League levert voorlopig wel wat fijne resultaten op. Een leuk neveneffect: teams uit kleinere landen maken nu een stuk meer kans. Vraag maar aan de Tsjechische, Noorse, Griekse en zelfs Nederlandse vertegenwoordigers!

Feyenoord – Slavia Praha

De Nederlanders zijn al vijf thuismatchen ongeslagen. Deze teams troffen elkaar al in de groepsfase van deze ECL-campagne. Toen pakte Feyenoord 4/6 tegen de Tsjechen.

Bodø/Glimt – Roma

Ook deze teams kwamen elkaar al tegen dit seizoen, en Roma heeft het één en ander recht te zetten. In Noorwegen verloor het met maar liefst 6-1 van Bodø/Glimt! In Rome werd het 2-2. De jongste weken is Roma wel al 9 matchen ongeslagen. Maar de Noren verloren op eigen veld al 17 matchen niet meer!

Leicester City – PSV Eindhoven

In eigen land klom PSV naar boven in de stand dankzij een 19/21. Maar met Leicester krijgt het een sterke tegenstander voor de kiezen, maar de Engelsen wonnen maar één van hun laatste vier matchen.

Marseille – PAOK Thessaloniki

Marseille pakte 15/15 en schakelde al Bazel en Qarabag uit. PAOK was het Europese eindstation van AA Gent. De Grieken verloren dit weekend voor het eerst in 10 matchen.

Wie wint de Europa Conference League?