GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Ondertussen in de Premier League

Ondertussen in de Premier League

by ID221414_Wordpress

In de Premier League is het spannend in de degradatiestrijd en de strijd om Champions League-tickets.    

West Ham United – Newcastle United

Newcastle is volop bezig aan ‘operatie redding’. De Gordies staan zeventiende, net boven de degradatiestreep. Maar de voorsprong is minimaal. West Ham United mag op zijn beurt nog dromen van de Champions League. De Londenaars staan vijfde op twee punten van Manchester United. De top 4 ligt dus binnen handbereik. Het zou dus een interessante wedstrijd kunnen worden.

Liverpool – Norwich

Slechts één team kan Manchester City nog tegenhouden om opnieuw de titel te pakken. Maar dan moet Liverpool wel een kloof van negen punten weten te dichten. De Reds hebben nog een wedstrijd te goed dus alles is nog mogelijk, maar dan moet wel eerst gewonnen worden van Norwich, dat nog volop strijd tegen degradatie.

Manchester City – Tottenham Hotspur

Manchester City verloor nog maar twee keer dit seizoen. De eerste keer was meteen op speeldag 1 tegen de tegenstander van dit weekend. Kunnen de Spurs dat kunstje nog eens herhalen? De Citizens zijn op dreef de laatste weken. In de laatste drie wedstrijden in alle competities kreeg City geen enkel doelpunt binnen en maakte het er zelf elf. Wordt het een vierde clean sheet op een rij?