GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Opvallende affiches in Europa Conference League

Opvallende affiches in Europa Conference League

by ID221414_Wordpress

Wie dacht dat alleen de kneusjes zouden meedingen in de Europa Conference League komt bedrogen uit. De halve finales zijn twee prachtige affiches!

Feyenoord – Marseille

Feyenoord is al 7 thuismatchen ongeslagen en pakte zelfs 9/9. Tegen Utrecht hadden ze wel een last-minute winning goal nodig, maar toch! Ze knikkerden bovendien al Slavia Praag en Partizan uit de Conference League. Marseille maakte op haar beurt komaf met PAOK en Basel in de vorige rondes. Ondanks hun historiek troffen deze clubs elkaar nog maar één keer: een dubbele confrontatie in de groepsfase van de Champions League 1999-2000. Toen won Feyenoord 3-0 in De Kuip en werd het 0-0 in de Vélodrôme. De Zuid-Fransen wonnen wel 10 van hun laatste 11 matchen.

Leicester City – Roma

De Foxes zijn al 9 thuismatchen ongeslagen, maar 4 daarvan waren draws. In de UECL schakelden ze PSV, Rennes en Randers uit. Roma draait een wisselvallig seizoen. Het team van coach Mourinho knokte zich voorbij Vitesse en Bodo/Glimt in de Conference League, en in de Serie A moet het zich nog dubbelplooien om plaats 5 veilig te stellen. In de eigen competitie verloren ze wel slechts 1 keer in de laatste 13 matchen.

Bekijk hier alle mogelijkheden qua weddenschappen!