GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Overwatch: wat brengt week 8 van de OWL dit weekend?

Overwatch: wat brengt week 8 van de OWL dit weekend?

by ID221414_Wordpress

Er wordt weer wat afgeknald in het Overwatch-universum. De OWL (Overwatch League) is volop bezig met enkele pikante affiches in het verschiet.

Hangzhou Spark – Philadelphia Fusion

Een duel tussen respectievelijk de tweede in East tegen nummer vier. Het is uitkijken voor speler ‘Alphayi’ van de Spark, die al 815 eliminaties verzamelde en op de tiende plaats staat qua aangerichte damage. Fusion-speler Aimgod is dan weer een van de beste healers (442760). Spark won vorige week van de Guangzhou Charge en de Shanghai Dragons en is favoriet tegen de Fusion.

Chengdu Hunters – Guangzhou Charge

Dit wordt een clash tussen de voorlaatste en laatste in de Eastern Conference. Ze verpulverden de Charge al in mei (0-3). Hunters-speler Xin “Leave” Huang was in 2021 nog de MVP maar is nu in mindere doen. Zijn stats zijn mid-table en dus teleurstellend. Can de Charge daarvan profiteren?

London Spitfire – Paris Eternal

London Spitfire staat momenteel zesde in de West, Paris Eternal is voorlaatste. De Engelsmannen – die trouwens de allereerste editie van de OWL (2018) binnenhaalden – wonnen nu vier matchen op rij (tegen Atlanta Reign, Florida Mayhem, Toronto Defiant en New York Excelsior), terwijl de Eternal dit seizoen nog maar één keer konden winnen.

Houston Outlaws – Atlanta Reign

Een wedstrijd tussen #4 en #5 in het Westen. De Outlaws verloren alleen tegen de Gladiators en leiders San Francisco Shock, en van de Toronto Defiant in het openingsweekend.

Kai is een van de bepalende spelers van de Atlanta Reign. Hij veroorzaakte het tweede meeste damage (499743 damage) en volmaakte al 1072 eliminations. Zijn ploegmaat Pelican, die vorig jaar nog Rookie of the Year was, lijkt zijn hoge verwachtingen in te lossen (909 eliminations en 390613 damage).

Los Angeles Gladiators – Toronto Defiant

De Gladiators staan op #2 in de Western Conference maar zijn misschien wel de beste ploeg van het moment. Toronto Defiant staat maar net boven de Cut-off in de Western Conference momenteel. Ze zijn helemaal niet in vorm en mogen dus een afstraffing vrezen tegen de Gladiators. Kevster van de Gladiators (1144 eliminations) was vorig jaar één van de toppers qua damage en trekt die lijn dit seizoen rustig door.

We zijn benieuwd!